Frisører og anden personlig pleje

I kan ikke længere søge en forebyggelsespakke. I er velkomne til at downloade drejebøger til jeres videre arbejde med at forbedre arbejdsmiljøet eller medarbejdernes sundhed.

Virksomheder inden for branchen frisører og anden personlig pleje kan få hjælp til at forbedre arbejdsmiljøet.

Der kan søges forebyggelsespakker, som sigter mod at forbedre arbejdsmiljøet og fremme sundheden på arbejdspladsen, både på kort og længere sigt.

Pakken er målrettet frisørsaloner, men andre virksomheder inden for branchen frisører og anden personlig pleje kan også søge pakken.

I får lønkompensation for de timer, som I skal bruge på at gennemføre forløbet.

Forebyggelsespakken hedder ”Sundt klip”, hvor I afprøver nye arbejdsrutiner. Der er tegninger med ideer til, hvordan I kan få bedre arbejdsstillinger. I skal vælge at arbejde med en eller flere arbejdsrutiner i en periode på 3-4 måneder. I kan få tilskud til at købe frisørsakse med drejeled. 

Læs mere om forebyggelsespakken "Sundt klip" >>

Som tillæg til forebyggelsespakken kan I også søge en elastiktræningspakke. Pakken søges samtidig med eller efter virksomheden har gennemført forebyggelsespakken ” Sundt klip”.

Læs mere om træningspakken ” Elastiktræning til branchegruppen frisører og anden personlig pleje” >>

Følgende organisationer har været inddraget i forbindelse med udviklingen af forebyggelsespakken til frisørbranchen: Bar Service og Tjenesteydelser, Danmarks organisation for selvstændige frisører & kosmetikere (DOFK), Dansk Frisør og Kosmetiker Forbund (DFKF), Dansk Industri (DI) og Serviceforbundet.

Branchekoder under frisører og anden personlig pleje

Hvis jeres virksomhed har en af følgende branchekoder, kan I søge om en forebyggelsespakke eller en elastiktræningspakke.

Branchekoder

For at søge forebyggelsespakken skal din virksomhed have en af de følgende branchekoder i CVR-registeret:

  • 960400 - Aktiviteter vedrørende fysisk velvære
  • 960210 – Frisørsaloner
  • 960900 - Andre personlige serviceydelser i.a.n.
  • 960220 - Skønheds- og hudpleje

 

Infoboks

Opdateret:
27 JAN. 2016
Redigeret af:
Shoji Igi
Kontakt:
7221 7400