Hospitaler

Brug forebyggelsespakken drejebog til inspiration til at forbedre jeres arbejdsmiljø. Pakken til hospitaler har fokus på at forebygge og håndtere vold på afdelingen.

I kan selv beslutte, om I vil gennemføre hele forløbet eller vælge nogle af løsningerne eller værktøjerne i den valgte drejebog. Det anbefales at gennemføre hele forløbet for at maksimere eventuelle arbejdsmiljøgevinster fra drejebogen.

Få styr på volden

Denne pakke har fokus på at gennemgå og forbedre rutiner for at forebygge og håndtere vold og trusler samt at blive bedre til at dele viden om og samle op på erfaringer med vold og trusler på en systematisk måde. Det kan give en tryggere arbejdsdag med færre og mindre alvorlige voldsepisoder.

Hent drejebogen for forebyggelsespakken ”Få styr på volden” (pdf) (nyt vindue) >>

Fonden yder ikke længere nogen former for økonomisk støtte til at gennemføre forebyggelsespakkerne, som drejebøgerne beskriver. Drejebøgerne er tilgængelige her på siden som inspiration til at forbedre arbejdsmiljøet og medarbejdernes sundhed.

Dog har de virksomheder, der tidligere har søgt om støtte og fået tilsagn herom, stadig mulighed for at få støtte udbetalt. I skal indsende slutregnskab til fonden for at få støtten udbetalt, når I er færdige med at gennemføre pakkerne.

Læs, hvilke betingelser tilsagnsmodtagere skal opfylde for at få støtte udbetalt >>

Infoboks

Opdateret:
21 JULI 2016
Redigeret af:
Shoji Igi
Kontakt:
7221 7400