Konference 6. september 2010

konferencemotion.jpg

Bidrag til et godt og sundt arbejdsliv
- Fondens første konference løb af stablen


Over 230 deltagere meldte deres ankomst til fondens konference på Comwell i Kolding d. 6 september. Dagen bød på inspirerende oplæg, præsenteret af forskellige projektejere, som gav indsigt i nye og kreative løsninger til at forebygge nedslidning, forbedre rehabilitering og øge sundhedsfremme på arbejdspladsen.

Luften var tyk af forventninger, da dørene åbnedes til fondens første konference. Deltagere fra virksomheder landet over var mødt talstærkt op for at suge viden til sig og blive præsenteret for projekter støttet af fonden. Journalist Jens Gaardbo skulle guide deltagerne igennem denne begivenhedsrige dag.

Dagens mest prominente gæst, beskæftigelsesminister Inger Støjberg, fremhævede betydningen af fondens arbejde for at fastholde flere så længe som muligt på arbejdspladsen. Hun lagde vægt på, at fondens penge bliver brugt på at forebygge og undgå nedslidning dér, hvor nedslidningen sker - ude i den enkelte virksomhed.

Erfaringer fra projekterne var næste punkt på dagsordenen og noget, deltagerne havde set frem til. Ildsjæle bag projekterne ”Raskijob”, ”Solsideprojektet” og ”Sundhedsfremme på Albani”, delte ud af deres erfaringer og demonstrerede nogle af aktiviteterne for at vise vejen mod et bedre og sundere arbejdsliv. Det vækkede stor begejstring blandt deltagerne.

12 andre spændende projekter var omdrejningspunkt i fire workshops efter frokost. De var opdelt efter fondens hovedformål.

Fondens direktør Charlotte Fuglsang indtog scenen med en tale om projekternes foreløbige tendenser og resultater og præsenterede forsamlingen for en ny evalueringsstrategi, fonden sætter i værk fra 2011.

 

Infoboks

Opdateret:
9 JAN. 2013
Redigeret af:
Shoji Igi
Kontakt:
7221 7400