Metal og maskiner

Brug forebyggelsespakkens drejebog til inspiration til at forbedre jeres arbejdsmiljø. Pakken har fokus på at skabe en arbejdsplads med bedre arbejdsstillinger og færre tunge løft.

I kan selv beslutte, om I vil gennemføre hele forløbet eller vælge nogle af løsningerne eller værktøjerne i den valgte drejebog. Det anbefales at gennemføre hele forløbet for at maksimere eventuelle arbejdsmiljøgevinster fra drejebogen.

Undgå metaltræthed i kroppen

Pakken har fokus på at undgå dårlige arbejdsstillinger og uhensigtsmæssige løft med en bedre planlægning af arbejdet. Til dette formål indeholder drejebogen indeholder over 15 forskellige forbedringsforslag. Desuden vil fællestræning give bedre kondition ved at fx gå, cykle, træne med elastikker eller ministepmaskine.

Denne pakke har fire instruktionsvideoer, som skal bruges til elastiktræningen.

Hent drejbogen for forebyggelsespakken ”Undgå metaltræthed i kroppen” (pdf) (nyt vindue) >>

Se instruktionsvideoerne >>

Fonden yder ikke længere nogen former for økonomisk støtte til at gennemføre forebyggelsespakkerne, som drejebøgerne beskriver. Drejebøgerne er tilgængelige her på siden som inspiration til at forbedre arbejdsmiljøet og medarbejdernes sundhed.

Dog har de virksomheder, der tidligere har søgt om støtte og fået tilsagn herom, stadig mulighed for at få støtte udbetalt. I skal indsende slutregnskab til fonden for at få støtten udbetalt, når I er færdige med at gennemføre pakkerne.

Læs, hvilke betingelser tilsagnsmodtagere skal opfylde for at få støtte udbetalt >>

Infoboks

Opdateret:
21 JULI 2016
Redigeret af:
Shoji Igi
Kontakt:
7221 7400

"Vi gør stadig mange af de ting vi har lært, vi har blandt andet gennem det sidste halvandet år holdt gymnastik hver mandag i arbejdstiden, hvor vi laver elastiktræning";, siger Bo Engelberth fra DITLEV-BURKE INDUSTRIAL TOOLS A/S.