Nærings- og nydelsesmidler

I kan ikke længere søge en forebyggelsespakke. I er velkomne til at downloade drejebøger til jeres videre arbejde med at forbedre arbejdsmiljøet eller medarbejdernes sundhed.

Nærings- og nydelsesmiddelindustrien kan få hjælp til at forbedre arbejdsmiljøet.

Der kan søges forebyggelsespakker, som sigter mod at forbedre arbejdsmiljøet og fremme sundhed på arbejdspladsen både på kort og længere sigt.

Arbejdsmarkedets parter og øvrige relevante parter har været inddraget i forbindelse med udviklingen af forebyggelsespakken.

I får lønkompensation for de timer, som I skal bruge på at gennemføre forløbet.

Forebyggelsespakken hedder ”Gode rutiner aflaster kroppen”, hvor I afprøver nye arbejdsrutiner. Der er tegninger med ideer til, hvordan I kan få færre tunge løft og bedre arbejdsstillinger. Til at hjælpe jer med at vælge arbejdsrutinerne er der bl.a. en spørgeguide.

Læs mere om forebyggelsespakken "Gode rutiner aflaster kroppen" >>

Som tillæg til forebyggelsespakken kan I også søge en elastiktræningspakke. Pakken søges samtidigt med eller efter virksomheden har gennemført forebyggelsespakken ” Gode rutiner aflaster kroppen”.

Læs mere om træningspakken ”Mere bevægelse i hverdagen” >>

Branchekoder under Nærings- og nydelsesmidler
Hvis jeres virksomhed har en af følgende branchekoder, kan I søge om en forebyggelsespakke eller en elastiktræningspakke.

Branchekoder

For at søge forebyggelsespakken skal din virksomhed have en af de
følgende branchekoder i CVR-registeret:

  • 108500 - Fremstilling af færdigretter
  • 108600 - Fremstilling af homogeniserede produkter og diætmad
  • 106100 - Fremstilling af mølleriprodukter
  • 105100 - Mejerier samt ostefremstilling
  • 104200 - Fremstilling af margarine o.l. spiselige fedtstoffer
  • 110500 - Fremstilling af øl
  • 110100 - Destillation, rektifikation og blanding af alkohol
  • 108400 - Fremstilling af smagspræparater og krydderier
  • 108300 - Forarbejdning af te og kaffe
  • 108100 - Fremstilling af sukker
  • 107110 - Industriel fremstilling af brød; kager mv.
  • 106200 - Fremstilling af stivelse og stivelsesprodukter
  • 104100 - Fremstilling af olier og fedtstoffer
  • 110400 - Fremstilling af andre ikke-destillerede gærede drikkevarer
  • 110300 - Fremstilling af cider og anden frugtvin
  • 109100 - Fremstilling af færdige foderblandinger til landbrugsdyr
  • 107300 - Fremstilling af makaroni, nudler, couscous og lignende dejvarer
  • 108200 - Fremstilling af kakao, chokolade og sukkervarer
  • 107200 - Fremstilling af tvebakker og kiks; fremstilling af konserverede kager, tærter mv.
  • 105200 - Fremstilling af konsumis
  • 103900 - Anden forarbejdning og konservering af frugt og grøntsager
  • 103200 - Fremstilling af frugt- og grøntsagssaft
  • 103100 - Forarbejdning og konservering af kartofler
  • 120000 - Fremstilling af tobaksprodukter
  • 110700 - Fremstilling af læskedrikke; fremstilling af mineralvand og andet vand på flaske
  • 109200 - Fremstilling af færdige foderblandinger til kæledyr
  • 108900 - Fremstilling af andre fødevarer i.a.n.
  • 107120 - Fremstilling af friske bageriprodukter
  • 110200 - Fremstilling af vin af druer
  • 110600 - Fremstilling af malt

 

Infoboks

Opdateret:
27 JAN. 2016
Redigeret af:
Shoji Igi
Kontakt:
7221 7400