Rengøring

Brug forebyggelsespakkens drejebog til inspiration til at forbedre jeres arbejdsmiljø. Pakken har fokus på typiske arbejdsmiljøproblemer i branchen; dårlige arbejdsstillinger, tunge løft, samarbejdsvanskeligheder og konflikter samt fokus på fysisk aktivitet for at lindre smerter og ubehag i nakke og skuldre.

I kan selv beslutte, om I vil gennemføre hele forløbet eller vælge nogle af løsningerne eller værktøjerne i den valgte drejebog. Det anbefales at gennemføre hele forløbet for at maksimere eventuelle arbejdsmiljøgevinster fra drejebogen.

Ren trivsel

Denne pakke har fokus på at skabe variation i arbejdsopgaverne, gøre bedre brug af arbejdsredskaber, øge samarbejdet og gøre det bedre samt at blive bedre til at håndtere tidspres og vanskelige kunder. Dette sker blandt andet ved at bruge løsningsværksteder til at finde løsninger på de fysisk og psykisk mest krævende arbejdsopgaver. Herefter aftales det, hvordan de nye gode måder at arbejde på og fortsat forbedring af arbejdsmiljøet sikres.

Hent drejebogen for forebyggelsespakken ”Ren trivsel” (pdf) (nyt vindue) >>

Fonden yder ikke længere nogen former for økonomisk støtte til at gennemføre forebyggelsespakkerne, som drejebøgerne beskriver. Drejebøgerne er tilgængelige her på siden som inspiration til at forbedre arbejdsmiljøet og medarbejdernes sundhed.

Dog har de virksomheder, der tidligere har søgt om støtte og fået tilsagn herom, stadig mulighed for at få støtte udbetalt. I skal indsende slutregnskab til fonden for at få støtten udbetalt, når I er færdige med at gennemføre pakkerne.

Læs hvilke betingelser tilsagnsmodtagere skal opfylde for at få støtte udbetalt >>

Infoboks

Opdateret:
21 JULI 2016
Redigeret af:
Tue Sander Hansen
Kontakt:
7221 7400

"Vi er blevet bedre til at samarbejde, og har faktisk fået bedre sammenhold, og vi har fået mere forståelse for hinandens forskelligheder", siger Henrik Andersen fra Svanerent ApS.