Skrot tunge løft og dårlige arbejdsstillinger

I kan ikke længere søge en forebyggelsespakke. I er velkomne til at downloade drejebøger til jeres videre arbejde med at forbedre arbejdsmiljøet eller medarbejdernes sundhed.

Hav de nødvendige hjælpemidler til rådighed, og brug dem, når I fx skal løfte tunge genstande eller udføre arbejdsopgaver i dårlige eller fastlåste arbejdsstillinger, hvor I fx vrider og bøjer ryggen eller arbejder med løftede arme. Sørg fx også for at planlægge, hvordan I kan variere belastningerne i arbejdet, og hvordan I indretter jeres værksted bedst muligt. Og træn med træningselastikker. Det vil mindske belastningen på jeres muskler og led. Det kan medvirke til, at I slider mindre på kroppen.

 

I kan opnå disse forbedringer ved at gennemføre denne forebyggelsespakke. Pakken er bygget op om et 3-månedersforløb, hvor I bliver introduceret til at bruge hjælpemidler til nogle af de fysisk krævende arbejdsopgaver. Derudover aftaler I, hvordan I kan holde fast i de nye gode måder at arbejde på.

Pakken er målrettet autoværksteder, karrosseriværksteder, autolakererier samt dækservice. Virksomheder med under 25 ansatte kan søge.

Bemærk:
  • Yderligere information om denne pakke findes i kort beskrivelse, som kan downloadesi infoboksen til højre.
  • Når pakken skal gennemføres, skal du følge en drejebog, som kan downloades i infoboksen til højre.

 

Infoboks

Opdateret:
21 JULI 2016
Redigeret af:
Tue Sander Hansen
Kontakt:
7221 7400