Træ og møbel

Brug forebyggelsespakkens drejebog til inspiration til at forbedre jeres arbejdsmiljø. Pakken har fokus på typiske arbejdsmiljøproblemer i branchen: tunge løft og dårlige arbejdsstillinger.

I kan selv beslutte, om I vil gennemføre hele forløbet eller vælge nogle af løsningerne eller værktøjerne i den valgte drejebog. Det anbefales at gennemføre hele forløbet for at maksimere eventuelle arbejdsmiljøgevinster fra drejebogen.

Ud med tunge løft og dårlige arbejdsstillinger

Denne pakke har fokus på at få bedre arbejdsstillinger, bedre planlægning af arbejdet og minimere tunge løft. Daglig fællestræning kan være med til at mindske belastning på muskler og led samt øge sundhed og velvære.

Denne pakke har fire instruktionsvideoer, som skal bruges i forløbet.

Hent drejebogen for forebyggelsespakken ”Ud med tunge løft og dårlige arbejdsstillinger” (pdf) (nyt vindue) >>

Se og download instruktionsvideoerne >>

Fonden yder ikke længere nogen former for økonomisk støtte til at gennemføre forebyggelsespakkerne, som drejebøgerne beskriver. Drejebøgerne er tilgængelige her på siden som inspiration til at forbedre arbejdsmiljøet og medarbejdernes sundhed.

Dog har de virksomheder, der tidligere har søgt om støtte og fået tilsagn herom, stadig mulighed for at få støtte udbetalt. I skal indsende slutregnskab til fonden for at få støtten udbetalt, når I er færdige med at gennemføre pakkerne.

Læs hvilke betingelser tilsagnsmodtagere skal opfylde for at få støtte udbetalt >>

Infoboks

Opdateret:
21 JULI 2016
Redigeret af:
Tue Sander Hansen
Kontakt:
7221 7400